Animaţia „Encanto”, drama „Casa Gucci/ The House of Gucci”, comedia „Succes de public/ Un triomphe” şi filmul horror „Resident Evil: Welcome to Raccoon City” sunt lungmetrajele care vor rula în cinematografele româneşti începând cu 26 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Encanto”, cea mai nouă producţie Disney, vorbeşte despre puterea interioară a ficăruia dintre noi.

Animaţia spune povestea tinerei Mirabel Madrigal, o fată din Columbia care trebuie să trăiască zi de zi cu frustrarea de a fi singurul membru al familiei sale care nu posedă puteri magice. Chiar şi casa ei este fermecată, dansând în ritmul vieţii de zi cu zi. Când însă descoperă că magia care înconjoară Encanto e în pericol, Mirabel decide ca ea, cea mai comună dintre Madrigali, să fie cea care salvează totul.

„Casa Gucci” detaliază asasinarea lui Maurizio Gucci (jucat de Adam Driver) şi decăderea dinastiei din industria modei. Lady Gaga joacă rolul Patriziei Reggiani, fosta soţie a lui Maurizio care a fost acuzată şi condamnată pentru asasinarea lui, după ce a părăsit-o pentru o femeie mai tânără. Patrizia Reggiani a executat 18 ani de închisoare, primind porecla Black Widow, înainte de a fi eliberată în 2016.

Regizorul filmului este reputatul Ridley Scott, povestea fiind bazată pe un scenariu semnat de Becky Johnston şi Roberto Bentivegna, inspirat din cartea „The House of Gucci” scrisă de Sara Gay Forden. Din distribuţie fac parte Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek, Al Pacino şi Mădălina Ghenea.

„Un triomphe”, desemnată comedia anului 2020 de Academia Europeană de Film, îl are în centru pe Etienne, un actor deseori şomer, care conduce un workshop de teatru într-o închisoare din Franţa. Formează o trupă cu care pune în scenă „Aşteptându-l pe Godot” a lui Samuel Beckett. Succesul nesperat le dă şansa să facă un turneu în afara închisorii.

Regizorul Emmanuel Courcol a spus că filmul este bazat pe o poveste reală, descoperită într-un documentar. „Este vorba despre nevoia de cultură de peste tot. Este al doilea film al meu, pentru că am început târziu, şi sunt foarte emoţionat”.

Din distribuţie fac parte Kad Merad, Marina Hands, David Ayala, Lamine Cissokho, Sofian Khammes şi Pierre Lottin.

Al şaptelea film din seria „Resident Evil”, „Bun venit în Raccoon City/ Welcome to Raccoon City”, se întoarce la originile francizei. Cândva prosper şi gazdă a gigantului farmaceutic Umbrella Corporation, Raccoon City este acum un orăşel oarecare, îmbătrânit şi prăfuit.

Odată plecată, compania a lăsat o moştenire monstruoasă. Când răul dă pe-afară şi începe să bântuie străzile, vieţile localnicilor se schimbă dramatic, iar câţiva supravieţuitori trebuie să afle ce a lăsat în urmă Umbrella dacă vor să mai prindă răsăritul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.