Andy Serkis a fost ales să regizeze "Animal Farm", adaptare după romanul lui George Orwell, pentru Netflix, anunţă The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizorul a declarat că plănuia să facă acest film în 2012, care ar fi fost produs atunci de The Imaginarium. Serkis intenţiona să şi joace în film. 

Proiectul va fi regizat de Serkis şi produs de The Imaginarium, studio cu sediul la Londra deţinut de Serkis şi de producătorul Jonathan Cavendish, şi 6th & Idaho. Scenariştii nu au fost încă anunţaţi. 

Andy Serkis a regizat filmele "Planet of the Apes", iar în 2014 a semnat cu Warner Bros. pentru "The Jungle Book", după Rudyard Kipling. 

Filmul "Mowgli", regizat de Serkis, era programat să fie lansat la începutul lui octombrie până săptămâna trecută când Netflix a anunţat că a cumpărat filmul de la Warners. Acum va fi lansat în 2019. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.