Ancheta privind circumstanţele morţii actorului Matthew Perry a fost închisă oficial de către Departamentul de Poliţie din Los Angeles, a dezvăluit People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biroul medicului legist din Los Angeles precizează, de asemenea, pe site-ul său, că ancheta a fost închisă. Potrivit acesteia, moartea actorului a fost cauzată de "efectele acute" ale ketaminei, un anestezic folosit uneori pentru a combate depresia.

Moartea sa a fost cauzată şi de alţi factori, potrivit aceleiaşi surse: "înec", "boală coronariană" şi "efectele buprenorfinei", un medicament prescris pentru a combate dependenţa de opioide.

Matthew Perry a fost găsit inconştient în jacuzzi-ul său în 28 octombrie. El a fost declarat mort la faţa locului. Poliţia a declarat la momentul respectiv că nu există dovezi de crimă.

Actorul, cunoscut la nivel mondial pentru intepretarea personajului Chandler Bing din serialul de succes "Friends", a povestit în autobiografia "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing" (2022) lupta sa contra adicţiilor şi alcoolului şi medicamentelor. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.