Actriţa Amy Adams va fi protagonista adaptării romanului „Hillbilly Elegy”, scris de J.D. Vance, care va fi regizată de Ron Howard pentru Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nominalizată de şase ori la premiile Oscar, Adams a putut fi văzută recent în miniseria „Sharp Objects” (2018, HBO), care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur, şi în lungmetrajul „Vice” (2018), care i-a adus o nominalizare la Oscar pentru rol secundar.

Ea va putea fi văzută anul acesta în lungmetrajul „The Woman in The Window”, regizat de Joe Wright, în care joacă alături de Julianne Moore şi Gary Oldman.

În plus, va realiza pentru HBO, prin noua ei companie de producţie, un serial după romanul „The Poisonwood Bible” scris de Barbara Kingsolver.

Scenariul adaptării „Hillbilly Elegy” a fost scris de Vanessa Taylor („Shape of Water”), iar Howard, Brian Grazer şi Karen Lunder vor produce pentru Imagine Entertainment, potrivit Variety. Julie Oh şi J.D. Vance vor fi producători executivi.

Bazat pe memoriile lui Vance, roman devenit bestseller, filmul este o explorare modernă a visului american şi urmăreşte trei generaţii ale unei familii din Apalaşi din perspectiva celui mai tânăr membru al ei, un student la Yale forţat să revină în oaşul natal.

Filmul este în pregătire din 2017, când Imagine a cumpărat drepturile. Netflix s-a alăturat proiectului în ianuarie, după ce a câştigat o licitaţie pentru finanţarea lungmetrajul de 45 de milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.