Trupa rock Alternosfera va marca a 20-a aniversare printr-un concert programat pentru 13 iulie la Arenele Romane din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul face parte din turneul „Arhitectul din Babel”, prin care grupul îşi promovează cel de-al şaselea album, lansat în februarie tot la Arenele Romane. Primul single de pe cel de-al şaselea material de studio, „Lucis”, a fost lansat în a doua parte a lunii noiembrie 2018.

Producţia din vară va fi completată de proiecţii, iar grupul va interpreta atât piese de pe noul album, cât şi cântece consacrate.

Alternosfera a fost înfiinţată în decembrie 1998, la Chişinău. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând şase albume şi un EP. 

Biletele pentru concertul de la Bucureşti pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro. Primele 300 de bilete au preţ special, de 79 şi 115 lei. În presale, ele costă 95 şi 135 de lei, iar la acces, 110 şi 150 de lei.

Numărul biletelor din Golden Circle este limitat la 600. La preţul tuturor biletelor comandate în earlybird şi presale va fi adăugat un comision de emitere de 5 lei. Accesul copiilor cu vârste sub 7 ani este gratuit.

Albumul „Arhitectul din Babel” va fi disponibil, de la începutul lunii iunie, pe principalele platforme streaming.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.