Actorul Alec Baldwin, implicat în tragedia care a avut loc pe platoul de filmare de la „Rust” când a ucis-o accidental pe directoarea de imaginea Halyna Hutchis, şi-a închis unul dintre conturile de pe reţeaua de socializare Twitter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La o lună şi jumătate de la moartea directoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare al westernului „Rust”, Alec Baldwin a decis să-şi închidă contul de Twitter, @AlecBaldwin. 

Actorul, al cărui cont de Instagram a rămas activ, nu a dat nicio explicaţie. 

Contul său de Twitter secundar, @AlecBaldwln_, este încă activ, deşi actorul nu l-a folosit de mai multe săptămâni. 

Baldwin părăseşte Twitter la câteva zile după primul său interviu formal, difuzat joi seară de postul american ABC. El a declarat că nu se simte vinovat, nici chiar „responsabil” de moartea Halynei Hutchins, afirmând că nu a acţionat revolverul. 

„Am sentimentul că cineva este responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat şi nu pot spune cine este, dar ştiu că nu sunt eu”, a afirmat el. „Aş putea să mă omor dacă aş crede că sunt responsabil”, a mai spus actorul foarte emoţionat. 

Răspunzând profesioniştilor din cinema care i-au reproşat că nu a verificat chiar el arma, el a explicat că a avut încredere în profesioniştii care îl înconjurau şi că nu era în atribuţiile sale să facă astfel de verificări. 

Hutchins a murit duupă ce a fost împuşcată pe platourile de filmare pentru westernul „Rust” cu un glonţ adevărat în timp ce se pregătea pentru o scenă. Baldwin stătea pe o bancă într-o biserică în Bonanza Creek Ranch din New Mexico şi ţinea un Colt 45 când acesta s-a declanşat. Lui i s-a spus că arma este sigură, neîncărcată, şi a mărturisit că i-a luat destul timp să îşi dea seama că Hutchins a fost lovită de glonţ. Ea a fost dusă la spital cu un elicopter şi a murit în aceeaşi zi.

Ancheta poliţiei continuă şi, dacă nicio arestare nu a avut loc, anchete penale nu sunt excluse în cazul în care responsabilităţi vor fi stabilite, au subliniat serviciile procuroarei din Santa Fe.

Baldwin, armurierul Hannah Gutierrez Reed şi asistentul de regie Dave Halls se numără între cei care sunt anchetaţi.

Alec Baldwin este cunoscut pentru rolurile din filme ca „Glengarry Glen Ross” şi „The Hunt For Red October”, precum şi pentru portretizarea lui Donald Trump la emisiunea „Saturday Night Live”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.