Alec Baldwin ar putea fi acuzat pentru scenariul filmului "Rust". Actorul a depus o cerere pentru a nu fi citat în procesul civil pe care l-a intentat Mamie Mitchell, supervizorul scenariului. Această cerere a fost respinsă marţi de un tribunal din Los Angeles, potrivit Deadline.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mamie Mitchell îl acuză pe Alec Baldwin de neglijenţă în cazul împuşcării accidentale care i-a costat viaţa directoarei de imagine, Halyna Hutchins, pe platourile de filmare ale acestui western, pe 21 octombrie 2021, în New Mexico. Arma, folosită ca recuzită pe platou, trebuia să conţină doar gloanţe false şi a fost acţionată atunci când Alec Baldwin a ţinut-o în mână. El susţine din start că nu a apăsat pe trăgaci.

Tot conform Deadline, justiţia americană a refuzat şi cererea lui Alec Baldwin de a o împiedica pe Mamie Mitchell să solicite despăgubiri.

Aceasta este încă o întorsătură în acest caz. Un prim proces civil, introdus de familia Halynei Hutchins, a dus la o înţelegere nedezvăluită cu Alec Baldwin. Cu toate acestea, o anchetă este încă în desfăşurare şi poate duce la posibile urmăriri penale.

După cum subliniază Sky News, Alec Baldwin nu este singurul vizat de procesul intentat de Mamie Mitchell. Sunt amintiţi şi David Halls, asistentul de regie care i-a dat arma, şi Hannah Gutierrez Reed, armurierul.

La un an de la suspendarea filmărilor, acestea ar trebui să se reia în ianuarie. În prezent, producţia caută o nouă locaţie de filmare pentru a finaliza acest western regizat de Joel Souza.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.