Albumul „Revival”, al nouălea material de studio al lui Eminem, va fi lansat la jumătatea lunii decembrie, potrivit unui anunţ făcut de Dr. Dre, care este producător executiv al discului, pe Instagram, scrie Billboard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anunţului, albumul va fi lansat pe 15 decembrie. „Revival nu este un medicament, Revival este numele unui album, care va fi lansat pe 15 decembrie”.

Acest mesaj face referire la campania de marketing realizată pentru promovarea discului, primul al lui Eminem de la „The Marshall Mathers LP 2”, apărut în 2013.

Rapperul a finalizat cel de-al nouălea album de studio la începutul lunii octombrie, potrivit unui anunţ făcut de producătorul Mr. Porter. 

Născut pe 17 octombrie 1972, Marshall Bruce Mathers III - cunoscut sub numele Eminem - şi-a început cariera în 1987. Este primul artist rap care a câştigat un premiu Oscar. Acesta a fost distins, în 2002, cu trofeul Academiei de film americane pentru piesa „Lose Yourself”, la categoria „cel mai bun cântec original”. În plus, Eminem a fost recompensat cu şapte premii Grammy.

A lansat albumele ”Infinite” (1996), „The Slim Shady” (1999), „The Marshall Mathers” (2000), „The Eminem Show” (2002), „Encore” (2004), „Relapse” (2009), „Recovery” (2010) şi „The Marshall Mathers 2” (2013).

Eminem a colaborat cu nume importante ale industriei muzicale, precum Dr. Dre, Dido, 50 Cent, Lil Wayne, Rihanna şi Snoop Dog.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.