Albumul „Death Race for Love” al rapperului Juice WRLD a ocupat, pentru a doua săptămână, primul loc în Billboard 200.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Materialul de studio a fost vândut în 74.000 de unităţi în săptămâna încheiată pe 21 martie, potrivit datelor Nielsen Music. Vânzările au scăzut cu 55% faţă de săptămâna de debut, care a reprezentat şi prima pentru Juice WRLD pe primul loc în clasamentul american al albumelor.

Cel mai recent clasament Billboard 200 nu cuprinde niciun debut în top 10.

„Thank U, Next” al Arianei Grande s-a menţinut pe locul al doilea, cu 66.000 de unităţi vândute în a şasea săptămână de la lansare. Coloana sonoră „A Star is Born”, interpretată de Lady Gaga şi Bradley Cooper, şi-a păstrat locul, al treilea, cu 40.000 de unităţi vândute în a 24-a săptămână de top, iar A Boogie Wit da Hoodie şi „Hoodie SZN” au urcat două locuri, până pe patru, cu 33.000 de unităţi vândute în a 13-a săptămână.

Coloana sonoră „Bohemian Rhapsody”, semnată Queen, s-a menţinut pe locul al cincilea, cu 33.000 de unităţi vândute în a 22-a săptămână de top.

Top 10 este completat de albume care s-au clasat în trecut pe primul loc: „beerbongs & bentleys” al lui Post Malone a urcat un loc, până pe şase, cu 31.000 de unităţi vândute în a 47-a săptămână de top, „Scorpion” al lui Drake a urcat două poziţii, până pe şapte, cu 30.000 de unităţi vândute în a 38-a săptămână, la fel şi „Astroworld” al lui Travis Scott, clasat pe locul al optulea, cu 28.000 de unităţi vândute în a 33-a săptămână de la lansare.

„Championships” al lui Meek Mill a urcat, după a 16-a săptămână de top, două locuri, până pe nouă, cu 28.000 de unităţi vândute, iar „Drip or Drown 2” al lui Gunna a coborât două poziţii, până pe zece, cu 27.000 de unităţi vândute în a treia săptămână de la lansare.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de accesări sunt egale cu un album).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.