Cel mai recent album al rapperului Tyler, The Creator - „Igor” - a debutat pe primul loc în Billboard 200, clasament dominat de materiale discografice rap şi R&B.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În săptămâna încheiată pe 23 mai, potrivit datelor Nielsen Music, „Igor” a fost vândut în 164.866 de unităţi. Albumul cuprinde 12 piese şi urmează discului „Flower Boy” (2017), nominalizat la Grammy.

Produs de artist, albumul s-a bucurat de contribuţia unora ca Lil Uzi Vert, Solange, Kanye West şi Jerrod Carmichael, La Roux, CeeLo Green, Charlie Wilson, Slowthai şi Pharrell Williams.

DJ Khaled a debutat pe poziţia a doua, cu albumul „Father of Asahd”, vândut în 135.802 unităţi. Acesta urmează albumului „Grateful” din 2017, care a debutat pe primul loc în Billboard 200.

Pe album apar JAY-Z, Future, Beyoncé, Buju Banton, Cardi B, 21 Savage, Lil Wayne, Chris Brown, Meek Mill, Nipsey Hussle, Nas, Post Malone şi Rick Ross.

Khalid şi „Free Spirit” au coborât un loc, până pe patru, după a şaptea săptămână de la debut, când discul a fost vândut în 40.443 de unităţi.

„Baby On Baby” al rapperului DaBaby a urcat un loc, până pe şapte, după a 12-a săptămână de la lansare, când a fost vândut în 29.877 de unităţi.

Albumul „Confessions of a Dangerous Mind”, al treilea al rapperului Logic care s-a clasat pe primul loc în Billboard 200, a coborât, după a doua săptămână, pe opt, cu 28.832 de unităţi vândute.

Megan Thee Stallion şi albumul ei de debut, „Fever” s-au clasat pe locul al zecelea. Discul a fost vândut în 27.956 de unităţi.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de accesări sunt egale cu un album).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.