Afişul oficial al Berlinalei 2019, în şase variante, a fost lansat miercuri şi, potrivit directorului Dieter Kosslick, simbolizează fanii festivalului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de-a 69-a ediţie a Festivalului de Film de la Berlin va avea loc între 7 şi 17 februarie.

Simbolul evenimentului, ursul, este prezent - în fiecare an - pe afiş, în ipostaze diferite. 

„Indivizii pe care îi veţi vedea apărând de sub blana pufoasă a urşilor îi simbolizează pentru noi pe toţi cei care au făcut ca Berlinala să fie festivalul cu cel mai numeros public din lume: fanii Berlinalei”, a spus directorul evenimentului, Dieter Kosslick.

Posterul festivalului a fost creat şi anul acesta de agenţia elveţiană Velvet, se arată într-un comunicat de presă. Costumele de urs fabricate din pluş provin din colecţia teatrului Luzerner.

Afişele vor fi distribuite în Berlin începând cu 11 ianuarie. 

Tot miercuri, au fost anunţate şi o parte dintre producţiile şi coproducţiile selectate pentru programele Generation Kplus şi 14plus, ajunse la a 42-a ediţie. Şaisprezece lungmetraje din tot atâtea ţări au fost invitate, pentru început, în cele două competiţii. Este vorba despre filme din ţări ca Franţa, Norvegia, Estonia, SUA, India, Coreea, China.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.