Cântăreaţa britanică Adele a dezvăluit, miercuri, un videoclip inedit al melodiei „Oh My God”, ce face parte din noul album de succes „30”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmat în alb şi negru, videoclipul o arată pe Adele înconjurată de dansatori. 

Autorul videoclipului este Sam Brown, cel care l-a realizat şi pe cel pentru „Rolling in the Deep”, lansat în 2010.

„A colabora încă o dată, un deceniu mai târziu, a fost mai mult decât nostalgic”, a comentat cântăreaţa pe Instagram. „Am filmat acest videoclip în ziua în care a fost lansată piesa „Easy On Me”. Un milion de lucruri s-au întâmplat în acelaşi timp. A fost foarte amuzant”. 

Adele va susţine o rezidenţă în Las Vegas, din 21 ianuarie până în 16 aprilie, dar şi concerte în Anglia, la începutul lunii iulie.

„30” se află, pentru a şasea săptămână, pe primul loc în Billboard 200, astfel că Adele a acumulat, de-a lungul carierei, un total de 40 de săptămâni în fruntea topului american al albumelor. Ea a mai condus clasamentul cu „25” (10 săptămâni) şi „21” (24 de săptămâni).

Noile single-uri „Easy on Me” şi „Oh My God” au adus totalul săptămânilor petrecute de Adele pe primul loc în Billboard Artist 100 la 18.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.