Actriţele Tina Fey şi Amy Poehler vor prezenta cea de-a 78-a gală de decernare a Globurilor de Aur din New York şi Los Angeles, o premieră în istoria premiilor acordate de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA), scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fey şi Poehler vor reveni, pe 28 februarie, în rolul de gazde ale evenimentului după şase ani. Ele nu se vor afla în acelaşi spaţiu. Fey va transmite din The Rainbow Room (Rockefeller Center) din New York City, iar Poehler, din Beverly Hilton Hotel (California), locul obişnuit de desfăşurare a ceremoniei.

Decizia de a fost luată de Hollywood Foreign Press Association, NBC şi producătorii Golden Globes, Dick Clark Prods., în contextul pandemiei.

Nu a fost încă anunţat modul în care vor participa la eveniment nominalizaţii şi prezentatorii premiilor.

Ceremonia va fi transmisă live de NBC pe 28 februarie, de la ora 8 p.m. ET (luni, ora României 03:00).

Nominalizările vor fi anunţate miercuri, după ora României 15:00. Sarah Jessica Parker şi Taraji P. Henson vor anunţa selecţia pentru principalele categorii în cadrul emisiunii „Today” de la NBC.

Satchel şi Jackson Lee, copiii cineastului Spike Lee, sunt ambasadorii galei de anul acesta.

Anul trecut, ceremonia a fost prezentată, pe 5 ianuarie, de actorul britanic Ricky Gervais şi a fost una dintre cele mai urmărite transmisiuni ale anului pentru NBC, cu o medie de 19,2 milioane de telespectatori.

Trofeele sunt acordate în urma votului celor aproximativ 90 de membri ai Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.