Actriţele Tina Fey şi Amy Poehler vor fi gazdele ceremoniei de decernare a Globurilor de Aur din 2021, calitate pe care au mai avut-o în 2015.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poehler a făcut anunţul sâmbătă, la un eveniment Televison Critics Association al NBCUniversal.

„NBC este de mult timp casa a două dintre cele mai amuzante persoane de pe planetă - Tina Fey şi Amy Poehler - şi nu am vrut să mai aşteptăm pentru a împărtăşi marea veste că ele vor fi gazdele Globurilor de Aur încă o dată”, a spus Paul Telegdy, preşedinte al NBC Entertainment, citat de Variety.

Fey şi Poehler au apărut împreună la „Saturday Night Live” şi au jucat în filme ca „Mean Girls” şi „Sisters”.

Lorenzo Soria, preşedintele Asociaţiei Presei Străine de la Hollywood, care acordă Globurile de Aur, a transmis: „Suntem nerăbdători să revedem pe scena Globurilor de Aur duo-ul dinamic”.

Fey, dublu premiată cu Glob de Aur, este co-creator şi producător executiv al unui serial de comedie pe care NBC îl pregăteşte, cu Ted Danson şi Holly Hunter în distribuţie. 

Poehler, premiată cu Glob de Aur şi Emmy, este producător executiv al serialului Netflix „Russian Doll”, prezentatoare şi producător executiv al „Making It” (NBC). 

Data la care va avea loc cea de-a 78-a gală de decernare a Globurilor de Aur urmează să fie anunţată.

Anul acesta, actorul şi producătorul britanic Ricky Gervais a fost gazda Globurilor de Aur. Pentru a cincea oară pe scena galei, el a spus că aceasta reprezintă şi ultima dată când prezinta ceremonia. 

Gala Globurile de Aur 2020 a fost urmărită de 18,3 milioane de telespectatori.

Anunţul NBC vine după ce reţeaua ABC a transmis că gala Oscar de anul acesta va fi a doua consecutivă fără gazdă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.