Actriţa şi activista transgender Alexis Arquette, sora actorilor David, Rosanna şi Patricia Arquette, a murit duminică la vârsta de 47 de ani, informează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un alt frate al ei, Richmond, a confirmat decesul pe Facebook, prin intermediul unui comunicat de presă redactat de Patricia Arquette. Richmond Arquette a spus că Alexis a murit în timp ce asculta muzica lui David Bowie. 

A jucat în filme precum ”Pulp Fiction” şi ”The Wedding Singer”.

Alexis Arquette (Foto: facebook.com)
Alexis Arquette (Foto: facebook.com)

Familia Arquette nu a dezvăluit cauza decesului lui Alexis.

Alexis Arquette şi-a făcut debutul în film în ”Down And Out in Beverly Hills”, în 1986, şi a interpretat rolul unui travestit în ”Last Exit To Brooklyn” în 1989.

A apărut, de asemenea, în comedia romantică ”The Wedding Singer”, interpretând rolul membrului unei trupe care îl imita pe cântăreţul britanic Boy George.
Alexis Arquette a apărut şi într-un documentar, în 2006, care a relatat tranziţia sa de la bărbat la femeie.

Acel film, intitulat ”Alexis Arquette: She's My Brother”, a fost proiectat la Festivalul Tribeca din 2007.

Alexis Arquette a jucat şi în seriale TV, precum ”Friends” şi ”Californication”. În ultimii ani, a devenit o cunoscută activistă care a militat pentru drepturile persoanelor transgender.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.