Actriţa şi fotomodelul Ruby Rose, cunoscută pentru rolul din serialul produs de Netflix "Orange Is The New Black", a fost desemnată "cea mai periculoasă" celebritate potrivit căutărilor online, din cauză că fanii internauţi ar putea fi expuşi unor viruşi pe site-urile unde apare ea, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania în domeniul securităţii cibernetice McAfee a transmis că vedeta de televiziune Kristin Cavallari s-a clasat pe locul doi, în timp ce actriţele Marion Cotillard, Lynda Carter şi Rose Byrne se află în top cinci celebrităţi ale căror nume căutate pe internet conduc admiratorii către link-uri virusate. 

Rose, în vârstă de 32 de ani, care recent a fost desemnată să joace rolul Batwoman în următorul serial de televiziune pentru reţeaua CW, este a 12-a celebritate care primeşte acest titlu, potrivit purtătorului de cuvânt al McAfee, Gary Davis. 

"Cea mai periculoasă" celebritate de anul trecut, Avril Lavigne, se află acum pe locul 30, a transmis McAfee. Adele s-a clasat pe locul 21, urmată de Shakira, pe 27. 

Pentru a păstra activitatea online în siguranţă, Davis a spus că utilizatorii trebuie să evite site-uri terţe care ar putea să conţină virusuri, cu actualizări ale sistemelor de operare. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.