Actriţa Letitia Wright, cunoscută din filmele „Black Panther” şi „Avengers”, şi-a şters conturile de Twitter şi Instagram după ce a fost criticată pentru distribuirea părerilor unui sceptic cu privire la vaccinurile anti-Covid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Wright a publicat joi noapte linkul unui clip de pe canalul YouTube „On The Table”, în care prezentatorul Tomi Arayomi spunea că cei care vor fi vaccinaţi trebuie „să spere că nu va face să le crească alte membre” şi în care îşi exprima îndoielile şi cu privire la schimbarea climatică şi acuza China de răspândirea Covid-19.

Postarea lui Wright, care a fost preluată de câteva mii de utilizatori, conţinea link-ul şi un emoji cu două palme unite în semn de rugăciune. Ulterior, actriţa a polemizat cu utilizatorii care au acuzat-o de răspândirea de informaţii eronate, însă a şters mesajul.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

„Intenţia mea nu a fost să rănesc pe cineva, m-a îngrijorat cu privire la ce conţine vaccinul şi ce introducem în corpurile noastre. Nimic altceva”, a revenit ea pe 4 decembrie.

YouTube a înlăturat, ulterior, videoclipul, pentru încălcarea termenilor platformei.

În prezent, contul actriţei de Twitter este inactiv, la fel şi cel de Instagram. Twitter semnalează că „acest cont nu există”.

Letitia Wright, în vârstă de 27 de ani, născută în Georgetown (Guyana), a jucat în filme ca „Avengers: Infinity War” şi „Endgame”, „Black Panther” şi în „Amall Axe” al lui Steve McQueen. Anul trecut, a primit un premiul din partea Academiei britanice de film pentru actor emergent. În 2018, a fost nominalizată la premiile Emmy pentru rolul secundar din miniseria „Black Mirror”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.