Jodie Turner-Smith, actriţă americană de origine britanică, a fost jefuită, în weekend, la Cannes, unde se află pentru a participa la prestigiosul festival de film.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse apropiate ei au declarat pentru Variety că actriţa, care era cazată la hotelul Marriott de pe Croazetă, se afla la micul dejun, vineri, când hoţii au intrat în camera ei şi au furat bijuterii în valoare de câteva zeci mii de euro.

Unul dintre obiecte era pentru ea inestimabil: verigheta mamei ei.

Turner-Smith a fost mutată imediat de la Marriott la Majestic, aflat în apropiere, şi a primit o gardă de corp care a însoţit-o peste tot. 

Actriţa se afla în oraşul francez împreună cu fiica ei în vârstă de un an şi a ridicat probleme privind siguranţa ei.

Este crezut că Turner-Smith, care s-a aflat la Cannes pentru prima dată, a fost vizată după ce a purtat bijuterii din aur şi cu diamante din linia Gucci High Jewelry la premiera „After Yang” de joi noapte.

Deşi a înapoiat bijuteriile după premieră, este crezut că hoţii au intrat în camera ei fiind convinşi că obiectele se află încă în posesia ei.

În ciuda episodului traumatizant, Turner-Smith şi-a continuat programul la Cannes.

Duminică seară, ea a scris pe Twitter: „Nu credeam că voi petrece două ore şi jumătate la secţia de poliţie în ultima mea zi la Cannes, dar iată-ne”.

Un reprezentant al ei a confirmat că ea a raportat furtul unor bijuterii, care a avut loc vineri.

În trecut, în timpul Festivalului de la Cannes au mai avut loc furturi de bijuterii, între care creaţii Chopard în valoare de 1 milion de dolari, în 2013, de la hotelul Novotel.

Cea de-a 74-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes a început pe 6 iulie şi se va încheia pe 17 iulie.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.