Actriţa Elizabeth Debicki, care va putea fi văzută în următoarul film al lui Christopher Nolan "Tenet", a fost distribuită în sezoanele 5 şi 6 ale serialului "The Crown", în rolul prinţesei Diana, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Spiritul prinţesei Diana, vorbele şi acţiunile ei trăiesc în inimile multora. Am privilegiul şi onoarea de a mă alătura acestei serii magistrale, care m-a captivat de la primul episod", a scris Debicki în anunţul de duminică făcut pe Twitter. 

Producţia Netflix a urmărit povestea familiei regale pe mai multe perioade, începând cu sfârşitul anilor '40 şi începutul anilor '50, odată cu căsătoria reginei Elizabeth şi a prinţului Philip. 

Sezonul trei, lansat în 2019, a ajuns cu acţiunea în anii 1960 şi 1970, înlocuind distribuţia cu actori în vârstă. Prinţesa Diana, care s-a născut în 1961, a fost inclusă în sezonul patru de actriţa Emma Corrin.  

"The Crown" şi-a anunţat distribuţia extinsă marţi, cu Jonathan Pryce în rolul prinţului Philip în ultimele două sezoane. Starul din "Doctor Who" Matt Smith a fost cel care l-a interpretat la început, iar actorul Tobias Menzies, cunoscut din "Game of Thrones" l-a înlocuit în sezoanele 3 şi 4.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.