Actriţa americană de filme porno Stormy Daniels va publica la începutul lui octombrie autobiografia ''Full Disclosure'' (''Dezvăluiri complete''), în care va spune "totul" despre presupusa relaţie cu Donald Trump, a declarat ea miercuri, citată de AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Există multe lucruri" în carte despre relaţia cu cel care a devenit preşedinte, a asigurat ea în timpul emisiunii "The View", difuzată de postul ABC.

"Să nu credeţi că voi ascunde ceea ce sunt", a adăugat ea, amuzată, cu privire la subiectul cărţii, despre care asigură că episodul cu Donald Trump nu este decât o parte. 

Stormy Daniels pretinde că a avut o relaţie sexuală cu Trump în 2006, la câteva luni după naşterea fiului său Barron. 

Preşedintele american a negat existenţa acestei relaţii, chiar dacă fostul său avocat, Michael Cohen, a admis la tribunal că i-a plătit lui Stormy Daniels 130.000 de dolari la cererea lui Donald Trump, pentru a-i cumpărat actriţei tăcerea. 

Daniels a explicat că o bună parte din interviul pe care l-a oferit, la sfârşitul lunii martie, în emisiunea "60 Minutes", pe canalul CBS, a fost tăiat la montaj, din lipsă de timp. 

"Au fost lucruri pe care le-am spus în interviu şi pe care aş vrea ca oamenii să le ştie, care sunt foarte importante pentru mine", a declarat ea. "Mi-am zis că voi scrie şi voi include în carte tot. Oamenii pot să creadă ce vor despre mine, dar cel puţin, să fie adevărul". 

Stormy Daniels - Stephanie Clifford pe numele adevărat - încearcă să obţină în justiţie o anulare acordului semnat în 2016, în baza căruia a încasat cei 130.000 de dolari. 

Potrivit site-ului lanţului de librării Barnes and Noble, editorul cărţii este St. Martin's Press, filială a gigantului Macmillan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.