Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 47 de ani, şi soţul ei, chitaristul şi producătorul muzical Benji Madden (40 de ani), au anunţat vineri pe Instagram naşterea primului lor copil, o fetiţă pe nume Raddix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un an nou fericit pentru familia Madden!, a scris suplul pe Instagram. "Suntem atât de fericiţi, binecuvântaţi şi recunoscători să începem o nouă decadă anunţând naşterea fiicei noastre, Raddix Madden. Ne-a cucerit inimile imediat şi ne-a întregit famili". 

O sursă a declarat pentru revista People că cei doi îşi doreau copii de când s-au căsătorit în ianuarie 2015. 

"Cameron şi-a dorit cu adevărat să devină mamă", a declarat un apropiat al actriţei. "Cameron şi Benji speră să fie binecuvântaţi cu un copil", a adăugat acesta. 

Actriţă şi producător, nominalizată de patru ori la Globurile de Aur - pentru rolurile din „Gangs of New York” (2002), „Vanilla Sky” (2001), „Being John Malkovich” (1999) şi „There's Something About Mary” (1998) - Cameron Diaz a primit în anul 2009 o stea pe bulevardul Walk Of Fame.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.