Kirstie Alley, de două ori premiată cu Emmy, care s-a lansat în serialul "Cheers", a murit ca urmare a unui cancer la vârsta de 71 de ani, a anunţat luni familia sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu tristeţe vă informăm că incredibila noastră mamă, muncitoare şi iubitoare a murit după o luptă contra cancerului, care a fost descoperit recent", au anunţat copiii ei  Lillie Price Stevenson şi William True Stevenson, într-un comunicat pe Twitter. "Pasiunea mamei noastre pentru viaţă, copiii ei, nepoţii ei şi numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei nemuritoare de a crea, au fost de neegalat şi ne inspiră să ne trăim viaţa din plin aşa cum a făcut-o ea”, adaugă ei.

Kirstie Alley a devenit cunosctă pentru rolul său ca Rebecca Howe în serialul NBC "Cheers", despre viaţa unor clienţi fideli dintr-un bar din Boston, pentru care a primit premiul Emmy în 1991 la categoria "cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial de comedie".

Ea a primit un al doilea Emmy pentru interpretarea unei mame singure care îşi creşte fiul diagnosticat cu autism, în filmul "David's Mother", lansat în 2020.

Kirstie Alley a jucat şi în comedia romantică din 1989 "Look who's talking"/ Uite cine vorbeşte", precum şi în două continuări, alături de John Travolta. 

Travolta i-a adus un omagiu luni seară, publicând pe Instagram o fotografie cu Kirstie Alley în tinereţe.

 

"Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relaţii pe care le-am avut vreodată", a declarat John Travolta. "Te iubesc, Kirstie. Ştiu că ne vom revedea". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.