Actorul Viggo Mortensen şi regizorul Peter Farrelly, care au lucrat împreună la "Green Book", câştigător a trei premii Oscar, vor face echipă pentru o nouă producţie, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mortensen se află în negocieri pentru noul film, regizat de Farrelly, bazat pe cartea "The Greatest Beer Run Ever: A True Story of Friendship Stronger Than War". Potrivit unor surse, Mortensen ar avea un rol secundar. 

Cartea, scrisă de Joanna Molloy şi John "Chickie" Donohue, se bazează pe povestea adevărată a lui Donohue, care a părăsit oraşul New York în 1967 pentru a-i găsi pe prietenii din copilărie şi a bea câteva beri, în timp ce se luptau în Vietnam. 

Brian Currie şi Pete Jones vor scrie scenariul împreună cu Farrelly. David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger şi Andrew Muscato vor fi producători.

"Green Book", de Peter Farrelly, a primit trei trofee Oscar - „cel mai bun film”, „cel mai bun actor în rol secundar” (Mahershala Ali) şi „cel mai bun scenariu original” (Nick Vallelonga, Brian Currie, Peter Farrelly). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.