Actorul Tom Hanks le-a făcut cadou jurnaliştilor acreditaţi la Casa Albă un espressor, pe care l-a trimis joi, informează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este pentru a treia oară în 13 ani când actorul trimite un astfel de cadou, alături de o scrisoare prin care încurajează jurnaliştii să îşi ducă mai departe munca.

”Continuaţi lupta pentru adevăr, dreptate şi direcţia Americii”, este scris în biletul pe care Hanks l-a trimis împreună cu aparatul prin poştă. ”Mai ales pentru partea cu adevărul”, a adăugat el.

 

Primul espressor a fost trimis de Hanks în 2004, când a vizitat Casa Albă împreună cu familia sa. Se pare că actorul a fost surprins să găsească jurnaliştii, în zona dedicată presei, fără a avea o ceaşcă de cafea. În 2010, el a făcut un alt cadou, după ce a vizitat Casa Albă împreună cu regizorul Steven Spielberg. El a revenit în zona destinată presei, pentru a verifica aparatul pentru cafea, şi le-a spus jurnaliştilor că nu îl folosesc corect.

”Ştiţi, trebuie să îl curăţaţi după fiecare folosire. Trebuie să-l ştergeţi”, a glumit Hanks.

Tom Hanks, născut pe 9 iulie 1956, este actor, regizor şi producător american de film, care a câştigat de două ori premiul Oscar la categoria ”cel mai bun actor principal”, cu rolurile interpretate în filmele ”Philadelphia” şi ”Forrest Gump”. Starul american a primit alte trei nominalizări la Oscar pentru prestaţiile sale din filmele ”Vreau să fiu mare/ Big”, ”Salvaţi soldatul Ryan” şi ”Naufragiatul”. În palmaresul său se mai află patru Globuri de Aur şi un Urs de Argint, câştigat la Festivalul de Film de la Berlin în 1994, pentru ”Philadelphia”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.