Actorul Sonny Landham, care a apărut în filmele "Predator" şi "48 de ore", a murit la vârsta de 76 de ani, în Lexington, Kentucky, potrivit Variety.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul, ai cărui părinţi au făcut parte din triburile Cherokee şi Seminole, era cunoscut pentru interpretarea lui Billy Sole din "Predator"din 1987, cu Arnold Schwarzenegger în rol principal. 

Landham a apărut la începutul carierei, în anii 1970, în mai multe filme de serie X, însă din 1979 a jucat în thrillerul "The Warriors", apoi în 1980 în "Action Jackson" şi "Lock Up". A jucat în peste 50 de filme, continuând să apară pe ecran până în anii 1990. 

În 2003, Landham a intrat în cursa pentru postul de guvernator al statului Kentucky, dar nu a reuşit să obţină nominalizarea Partidului Republican. 

Actorul a candidat de asemenea pentru Senat în 2004 şi a fost nominalizat în 2008 din partea Partidului Libertarian pentru acelaşi post, dar comentariile sale politice într-o emisiune radio i-au determinat pe liderii partidului să-i retragă nominalizarea. 

Landham are un fiu William şi o fiică, Priscilla. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.