Nick Cordero, actor canadian cunoscut pentru rolurile sale de pe Broadway, a murit duminică la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles din cauza coronavirusului. El avea 41 de ani. Soţia sa Amanda Kloots a făcut anunţul pe Instagram.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un nou înger este alături de Dumnezeu în Paradis", a scris ea. "Soţul meu iubit a plecat în această dimineaţă. A fost înconjurat cu dragoste de familia sa care i-a cântat şi s-a rugat în timp ce părăsea acest Pământ". 

Potrivit CNN, Nick Cordero s-a născut în Canada în 1978 şi a crescut în Ontario înainte de a se muta la New York. El a participat la numeroase producţii între care: "Bullets Over Broadway", care i-a adus o nominalizare la Tony Awards în 2014, precum şi două recompense la Theatre World Award şi la Outer Critics Circle Award. A avut roluri importante în spectacolele: "Waitress", "A Bronx Tale et Rock of Ages". În televiziune, a apărut în câteva seriale, în special în "Blue Bloods" şi "Law & Order: Special Victims Unit".

Amanda Kloots, fostă dansatoare pe Broadway devenită antrenor de fitness, a informat publicul regulat cu privire la starea de sănătate a lui Nick Cordero prin intermediul reţelelor de socializare. Actorul a fost mai multe săptămâni inconştient şi i-a fost amputat un picior. S-a vorbit şi de posibilitatea unui dublu transplant de plămâni. 

Nick Cordero şi Amanda Kloots au un fiu de un an, Elvis. 

Mai mulţi actori i-au adus omagii pe reţelele de socializare. "Este cumplit, aceste veşti sunt sfâşietoare. A plecat prea devreme. Mă gândesc în aceste momente la familia sa, în special la soţia şi fiul lor de un an", a scris mark Hamill. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.