Actorul Miguel Ferrer, cunoscut pentru rolul din serialele ”NCIS: Los Angeles” şi ”Crossing Jordan”, precum şi din filme ca ”RoboCop” şi ”Iron Man 3”, a murit joi de cancer la gât, anunţă Variety.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După o carieră marcată de filme-cult precum ”Flashpoint”, ”RoboCop” şi ”Star Trek”, Miguel Ferrer a apărut şi în serialul ”Twin Peaks”, de David Lynch. Ar fi trebuit să facă parte din distribuţia sezonului 3, prevăzut pentru 2017. 

Recent, Miguel Ferrer s-a distins în ”NCIS Los Angeles”. El l-a interpretat pe Owen Granger, director adjunct al NCIS. 

Actorul era vărul lui George Clooney, fiul lui Rosemary Clooney şi al lui José Ferrer. 

Miguel Ferrer s-a născut în Santa Monica, Calif., şi-a început cariera ca muzician de studio, a mers în turnee cu mama sa şi cu Bing Crosby şi a înregistrat cu Keith Moon de la The Who, înainte de a apărea în seriale de televiziune şi artistice. 

“Astăzi istoria va marca schimbări uriaşe în lumea noastră şi cea mai mare pierdere va fi că în aceeaşi zi Miguel Ferrer a pierdut lupta cu cancerul de gât. Dar nu va fi pierdut de familia sa, a declarat George Clooney pentru Variety. 

“Miguel a făcut lumea mai strălucitoare şi mai veselă, plecare sa se simte adânc în familia noastră. Te iubim, Miguel. Mereu te vom iubi”, a adăugat Clooney. 

 

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.