Actorul James Brolin, premiat cu două Globuri de Aur, filmează în România producţia ”Family Royal”, producţie a reţelei Hallmark, pe care o şi regizează, a declarat pentru News.ro directorul de marketing al Castel Film, Bogdan Moncea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmările pentru acest lungmetraj au început în urmă cu o săptămână şi jumătate şi vor fi încheiate pe 29 iulie.

Dacă prima parte a lor a avut loc la studiourile de lângă Bucureşti, echipa a ajuns marţi la Buşteni. Decoruri au fost instalate la Castelul Cantacuzino, unde se desfăşoară în prezent filmările, însă şi gara din localitate a fost inclusă în producţie.

Imaginea filmului este semnată de Phil Parmet, cunoscut între altele pentru ”Four Rooms” (1995), regizat de Allison Anders, Alexandre Rockwell, Robert Rodriguez şi Quentin Tarantino, şi ”Grindhouse” (2007). 

Pelicula ”Family Royal” spune povestea unui texan care moşteneşte un castel în România, dar care nu vrea să renunţe la viaţa lui de la fermă.

James Brolin, născut pe 18 iulie 1940, este actor, regizor şi producător. A jucat în numeroase filme şi seriale de televiziune, unul dintre acestea - ”Marcus Welby, M.D.” (1969) - aducându-i două Globuri de Aur şi un premiu Emmy. Printre lungmetrajele în care a jucat se numără ”Way... way out” (1966), de Gordon Douglas, ”Traffic” (2000), de Steven Soderbergh, şi ”Catch me if you can” (2002), de Steven Spielberg. Este căsătorit cu actriţa şi cântăreaţa Barbra Straisand din 1998. În acelaşi an, James Brolin a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.