Actorul britanic Robert Pattison, faimos pentru rolul său din "Harry Potter şi Pocalul de Foc" şi franciza "Twilight", va primi premiul preşedintelui la Festivalul Internaţional de Film de la Karlovy Vary, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La gala de închidere a celei de-a 53-a ediţii a Karlovy Vary Film Festival, care va avea loc pe 7 iulie, actorul va fi recompensat cu premiul ales de preşedintele festivalului, actorul ceh Jiri Bartoska, acordat "personalităţilor remarcabile din cinematografie". 

În cel mai recent film în care joacă, comedia western "Damsel", regizată de David şi Nathan Zellner, şi care a fost lansată în Statele Unite săptămâna trecută, Pattison îl interpretează pe Samuel Alabaster, unul dintre primii bogătaşi care au traversat Vestul american în 1870 pentru a se căsători cu iubirea vieţii sale. 

Alţi invitaţi de marcă care vor fi prezenţi vineri la deschiderea evenimentului vor fi regizorul neozeelandez Taika Waititi şi producătorul său Carthew Neal, care filmează în prezent "Jojo Rabbit" în Republica Cehă, şi actriţa Joana Ribeiro, care se va alătura regizorului Terry Gilliam pentru proiecţia filmului "The Man Who Killed Don Quixote".

Cea de-a 53-a ediţie a Festivalului de la Karlovy Vary are loc între 29 iunie-7 iulie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.