Actorul american Angus Cloud, unul dintre protagoniştii serialului de succes "Euphoria", a murit în iulie, la vârsta de 25 de ani, în urma unei "supradoze accidentale", a anunţat joi un medic legist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Angus Cloud a murit din cauza unui amestec letal de fentanil, cocaină, metamfetamină şi benzodiazepină în ceea ce se crede a fi o supradoză accidentală", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al Departamentului de medicină legală din comitatul Alameda din California.

"Angus a suferit o intoxicaţie acută legată de acest amestec de droguri", a adăugat el.

Actorul l-a interpretat pe traficantul de droguri Fezco 'Fez' O'Neill alături de actriţa Zendaya în serialul "Euphoria", premiat cu Emmy, unul dintre cele mai mari succese ale HBO.

El se confrunta cu moartea recentă a tatălui său şi suferea de probleme de sănătate mintală, a precizat familia sa în anunţul decesului.

"Angus vorbea deschis despre lupta sa cu bolile mintale şi sperăm că moartea sa le va reaminti şi altora că nu sunt singuri şi că nu trebuie să lupte singuri în tăcere", au precizat ei într-un comunicat.

Serialul "Euphoria" oferă o cronică sumbră a vieţii adolescenţilor americani contemporani, pentru care dependenţa de droguri şi violenţa sexuală fac parte din viaţa de zi cu zi.

Producţia a fost apreciată de critică, dar şi puternic criticată pe internet pentru că glorifică consumul de droguri.

Serialul i-a oferit lui Angus Cloud primul său rol. El a fost descoperit de un director de casting în timp ce se plimba cu prietenii pe străzile din Brooklyn, New York.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.