Actorii britanici Hugh Laurie şi Ralph Fiennes vor juca într-o comedie intitulată ”Holmes and Watson”, inspirată din seria de romane poliţiste ”Sherlock Holmes”, creată de scriitorul Arthur Conan Doyle, în care rolul celebrului detectiv omonim va fi interpretat de Will Ferrell, iar cel al doctorului Watson de John C. Reilly, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din distribuţia filmului mai fac parte actorul de comedie Rob Brydon, în rolul inspectorului Lestrade, Rebecca Hall, în rolul Dr. Grace Hart, Kelly MacDonald, în rolul doamnei Hudson, şi Lauren Lapkus, în rolul Millie, o tânără cu o minte aproape la fel de ageră ca cea a lui Sherlock Holmes.

Până în prezent, nu este cunoscut ce roluri vor interpreta Hugh Laurie şi Ralph Fiennes în peliculă, ale căror filmări au fost începute recent de regizorul şi scenaristul Etan Cohen, în Londra.

Hugh Laurie a fost prezent la gala de decernare a Globurilor de Aur, duminică seară, unde a fost recompensat cu un premiu pentru cel mai bun actor într-un rol secundar într-un serial, miniserie sau film TV, pentru rolul Richard Onslow Roper, pe care l-a interpretat în producţia de televiziune ”Managerul nopţii/ The Night Manager”, produsă de BBC. 

Următorul proiect cinematografic în care apare Ralph Fiennes este animaţia ”Lego Batman: Filmul/ The Lego Batman Movie”, în care actorul şi-a împrumutat vocea pentru personajul Alfred Pennyworth.

Hugh Laurie, în vârstă de 57 de ani, a devenit celebru în Marea Britanie încă din anii 1980 pentru rolurile interpretate în serialele de comedie ”Blackadder” şi ”A Bit of Fry and Laurie”. A traversat Atlanticul în 2004 pentru a interpreta personajul Gregory House timp de opt ani în serialul ”Dr. House”, produs şi difuzat de postul de televiziune Fox, care i-a adus de două ori Globul de Aur la categoria ”cel mai bun actor într-un serial dramatic”. Actorul a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, în octombrie 2016.

Născut pe 22 decembrie 1962, Ralph Nathaniel Twisleton-Wykeham-Fiennes, cunoscut cu numele Ralph Fiennes, un interpret apreciat al pieselor lui William Shakespeare, a avut succes mai întâi pe scenă, la Royal National Theatre. A fost recompensat cu un premiu Tony pentru interpretarea prinţului Hamlet pe Broadway. În cinematografie, actorul a fost nominalizat la două premii Oscar, în anul 1994, la categoria ”cel mai bun actor într-un rol secundar”, pentru filmul ”Lista lui Schindler/ Schindler's List”, şi în 1997, la categoria ”cel mai bun actor în rol principal”, pentru filmul ”Pacientul englez/ The English Patient”. El a jucat şi în franciza cinematografică ”Harry Potter”, în care a interpretat rolul lordului Cap-de-Mort, dar şi în ”Spectre”, cel mai recent film din seria ”James Bond”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.