Lansarea filmului "A Rainy Day in New York", al lui Woody Allen, a fost amânat pe termen nedefinit de Amazon Studios după ce iniţial premiera urma să aibă loc mai târziu anul acesta, potrivit consequenceofsound.net.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul face parte dintr-o serie de cinci pelicule contractate de Amazon cu Allen în 2016. 

Primul film al parteneriatului, "Wonder Wheel", a încercat să ajunge să fie distribuit în cinematografe şi a avut o audienţă scăzută la lansarea din iarna trecută.  

"A Rainy Day in New York" a costat studioul 25 de milioane de dolari.  

"Nu există o dată de lansare stabilită pentru film", a declarat studioul pentru Page Six. 

Decizia de a amâna lansarea lungmetrajului vine ca urmare a faptului că Allen se confruntă cu critici de la începutul mişcărilor "#MeToo" şi "Times"s Up".

Acuzaţiile că regizorul ar fi abuzat-o sexual pe fiica adoptivă Dylan Farrow s-au afalt în vizorul public ani de zile. Farrow a vorbit ea însăşi deschis despre abuzul din 2014. 

Multe dintre vedetele care apar în "A Rainy Day in New York" s-au distanţat de filmul lui Allen. 

Rebecca Hall, care a jucat şi în "Vicky Christina Barcelona", şi-a donat salariul fondului mişcării "Time’s Up". Griffin Newman a donat salariul către RAINN (organizaţia Rape, Abuse, and Incest National Network) şi s-a numit "laş" pentru că nu a renunţat la film de la început. Timothée Chalame a împărţit venitul între "Time’s Up", centrul LGBT din New York şi RAINN. 

În film mai apar Selena Gomez, Elle Fanning şi Jude Law. Este povestea unei vedete de film, interpretate de Jude Law, un bărbat de 44 de ani căsătorit, care "se face de râs în faţa oricărei starlete ambiţioase". Personajul are o relaţie sexuală cu o tânără de 15 ani, interpretată de Elle Fanning. 

Conform unor informaţii din piaţă, Amazon caută o soluţie să iasă din parteneriatul cu Woody Allen. Dacă nu va putea, studioul va trebui să lanseze la un moment dat filmul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.