Yahoo a stabilit un termen de două săptămâni pentru primirea ofertelor de preluare a operaţiunilor de bază în domeniul Internetului şi a activelor din Asia, potrivit unor persoane apropiate situaţiei, relatează MarketWatch.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În scrisori trimise în ultimele zile posibililor cumpărători, reprezentanţii Yahoo le-au cerut să facă oferte care să includă activele care îi interesează şi pentru ce preţ.

Unii cumpărători ar putea fi interesaţi numai de activele de bază, din domeniul Internetului, sau anumite părţi ale acestora, în timp ce alţii ar putea face oferte pentru participaţiile la Alibaba Group Holding sau Yahoo Japan.

Compania a stabilit ca termen limită data de 11 aprilie, a spus una din surse.

Ofertanţii trebuie să dea detalii şi despre cum vor finanţa achiziţia, ce condiţii ar trebui să îndeplinească sau de ce aprobări ar avea nevoie.

Microsoft a purtat discuţii cu fonduri private de investiţii despre susţinerea finanţării preluării, potrivit unei persoane apropiate situaţiei.

Grupul speră ca în acest fel să îşi conserve veniturile obţinute dintr-un parteneriat cu Yahoo în eventualitatea unei vânzări către o terţă parte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.