Echipa lui Elon Musk a explorat atragerea a 3 miliarde de dolari pentru a plăti o parte din datoriile de 13 miliarde de dolari contractate pentru preluarea Twitter, a relatat miercuri Wall Street Journal, citând persoane familiare cu chestiunea, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii lui Musk au discutat, în decembrie, despre vânzarea de noi acţiuni Twitter de până la 3 miliarde de dolari.

Twitter nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea Reuters.

Răspunzând la o întrebare dacă articolul WSJ a fost corect, Musk a spus ”nu” într-un tweet.

Şeful Tesla a împrumutat 13 miliarde de dolari pentru a încheia achiziţia Twitter în octombrie, de la un sindicat de bănci, care include Morgan Stanley şi Bank of America.

Echipa lui Musk le-a spus oamenilor familiarizaţi cu finanţele companiei că o majorare de capital, dacă ar avea succes, ar putea fi folosită pentru a plăti o parte negarantată a datoriei care poartă cea mai mare rată a dobânzii din pachetul de împrumut pentru Twitter, de 13 miliarde de dolari, a arătat articolul publicat de WSJ.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.