Operatorul aerian low-cost Wizz Air a anunţat, miercuri, lansarea unei noi rute de la Suceava la Milano (Bergamo), începând din 3 august, care va fi operată de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri şi duminică, preţul biletelor pornind de la 99 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va mări flota internă la 20 de aeronave până la sfârşitul lui 2016 şi va opera de pe nouă aeroporturi, dintre care şapte sunt baze deservite de flota tânără Wizz. Compania are în prezent peste 600 de angajaţi direct.

În luna aprilie, Wizz a anunţat serviciul Suceava – Londra (Luton), cu patru curse săptămânale începând din 19 august. Astfel, de pe cel de-al nouălea aeroport românesc, compania oferă acum zboruri directe spre Italia şi spre Regatul Unit.

"Odată cu noile zboruri între Suceava şi Milano Bergamo, Wizz Air îşi consolidează poziţia de operator al celor mai multe zboruri între România şi restul Europei, promovând dezvoltarea economică în întreaga ţară. Noua rută întăreşte poziţia de lider pe care o deţinem în România", a declarat directorul de comunicare al Wizz Air, Tamara Vallois.

Din 2007, de când operează în România, Wizz Air a transportat peste 22 de milioane de pasageri.

Potrivit reprezentanţilor companiei, WizzAir are o cotă de piaţă în România de 28,6%, peste compania de stat Tarom, care are doar 24,3% din piaţa transporturilor aeriene de pasageri.

Pe următoarele locuri se clasează o altă companie aeriană low-cost, Blue Air, cu o cotă de piaţă de 14,5%, Ryanair (6,7%) şi Lufthansa (6,6%).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.