Warner Music Group a anunţat luni că a vândut aproximativ 75% din acţiunile Spotify pe care le deţine pentru circa 400 de milioane de dolari, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La începutul acestui an, Sony Music a anunţat că a vândut 17,2% dintre acţiunile sale Spotify, tranzacţie care a însemnat un câştig de 260 de milioane de dolari pentru companie.

„Pentru a nu exista o interpretare greşită a raţionamentului deciziei noatre de a vinde, vreau să fiu clar: Suntem o companie muzicală şi nu, prin natura noastră, deţinători pe termen lung de acţiuni tranzacţionate public”, a transmis Stephen Cooper, CEo al WMG. „Această vânzare nu are nimic de-a face cu viziunea noastră asupra viitorului Spotify. Suntem foarte optimişti legat de creşterea numărului abonaţilor”.

Procentajul acţiunilor deţinute de Warner este acum de puţin sub 5%. De cealaltă parte, Sony Music deţine 5,7% acţiuni.

Vânzarea acţiunilor Spotify a avut loc după închiderea celui de-al doilea trimestru, care s-a încheiat pe 31 martie, în care compania Warner a înregistrat pierderi nete de 1 milion de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.