Compania de consultanţă imobiliară JLL România a anunţat numirea lui Vlad Stanislav în funcţia de managing director, în locul Silvianei Petre-Badea, care a ocupat această funcţie în ultimii 7 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Compania de consultanţă imobiliară JLL a anunţat astăzi numirea lui Vlad Stanislav în funcţia de managing director al JLL în România. Vlad va prelua rolul Silvianei Petre-Badea, care a ocupat această funcţie în ultimii 7 ani”, transmite compania.

Cu o experienţă de peste 22 de ani în management, Vlad Stanislav a preluat şi a condus mai multe companii în poziţia de lider de piaţă. S-a concentrat pe construirea şi consolidarea unor echipelor profesioniste şi pe dezvoltarea unor strategii de creştere eficiente. El s-a alăturat JLL în ianuarie 2022 în calitate de managing director al Tetris Design & Build şi preia acum un rol mai amplu în cadrul firmei. 

Este absolvent al Universităţii "Transilvania" din Braşov şi a studiat Managementul Strategic la German Graduate School of Management & Law din Heilbronn, Germania.

"Sunt încântat să preiau rolul Silvianei şi aştept cu nerăbdare să lucrez alături de o echipă matură, lider de piaţă. Sunt pasionat de ceea ce fac şi am ambiţia de a o face din ce în ce mai bine şi, alături de echipă, putem realiza lucruri măreţe pentru clienţii noştri, pentru oameni şi pentru business-ul nostru. Succesul nu este doar o chestiune de noroc sau de coincidenţă. Cu o planificare corectă, o echipă responsabilă şi o cultură organizaţională puternică, ne putem transforma obiectivele în realitate", a declarat Vlad Stanislav.

JLL (NYSE: JLL) este o firmă din domeniul serviciilor profesionale, specializată în gestionarea proprietăţilor imobiliare şi a investiţiilor. JLL are venituri anuale de 19,4 miliarde de dolari, operaţiuni în peste 80 de ţări şi o forţă de muncă globală de peste 102.000 de angajaţi la 30 septembrie 2022. JLL este numele de marcă, şi o marcă înregistrată, a Jones Lang LaSalle Incorporated.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.