Viorel Ştefan este de joi preşedinte al Comisiei de buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor, acesta declarând vineri, într-o întâlnire cu jurnaliştii la finalul mandatului de ministru al Finanţelor, că pleacă cu sentimentul datoriei împlinite, iar ministerul pe care l-a condus are poate cea mai bună echipă de specialişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi pot să vă spun cu certitudine că echipa care rămâne aici, în frunte cu Ionuţ Mişa, va continua ceea ce am început împreună. Cred în capacitatea şi profesionalismul lui Mişa. Este format, educat în sistemul Ministerului de Finanţe, iar ceea ce o să vedeţi în perioada următoare nu va fi decât confirmarea spuselor mele. Proiectul merge mai departe şi lucrurile vor avea evoluţii bune”, a afirmat Ştefan, la finalul mandatului.

Experienţa de şase luni i-a arătat că Ministerul Finanţelor dispune de specialişti de calitate. 

”Are oameni cu experienţă, oameni care au scris istoria acestui minister în ultimii 20 de ani şi, deopotrivă, are o echipă de oameni tineri, formaţi la nivel european, oameni care vor construi viitorul acestui minister”, a menţionat Ştefan.

Viorel Ştefan s-a întors în funcţia de preşedinte al Comisiei de buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor.

”Plec cu sentimentul datoriei împlinite şi cu încredere că cei care rămân aici vor continua proiectul de maniera în care eu voi fi mândru de realizările lor. Nu voi fi departe de ei, voi fi la câteva sute de metri, de unde vom continua colaborarea. Va fi o colaborare bună, mai bună decât a fost până acum, între comisia de specialitate a Parlamentului şi Minsiterul Finanţelor Publice”, a mai spus Ştefan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.