Retailerul de produse premium Sensodays.ro a gestionat relaţia cu angajaţii, în perioada pandemiei, flexibilizând foarte mult ceea ce înseamnă inclusiv locul de unde oamenii au lucrat, declară Milena Nedelcu, director de comunicare Sensodays.ro, care precizează că „aliatul număru unu” al acestui tip de business este digitalizarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Flexibilitatea ne-a ajutat foarte mult să trecem peste această perioadă fără să avem stres. (...) Avem toate genurile de job-uri, am avut o strategie flexibilă. Joburile care s-au putut face de acasă au trecut de acasă şi am avut această infrastructură digitală care ne-a ajutat foarte mult. (...) platformele digitale pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului ne-au ajutat foarte mult”; a declarat Milena Nedelcu, director de comunicare Sensodays.ro, joi, la videoconferinţa News.ro - FOCUS pe HR - HR în vreme de COVID
Din punctul de vedere al recrutării, „procesul este absolut continuu”, iar mare parte din recrutarea la Sensodays.ro se face din recomandări, dar şi platformele specializate. 
„Cred că digitalizarea a fost aliatul nostru numărul 1 şi ne-a ajutat foarte mult în această trecere”, a subliniat Milena Nedelcu.
Directorul de comunicare Sensodays.ro a vorbit şi despre modul în care compania acţionează în domeniul digital .
„Faptul că am avut toate platformele digitalizate şi toţi colegii - de la şofer la departament de IT - lucrează în acest platforme şi sunt obişnuiţi cu ele ne-a ajutat foarte mult să preluăm fluxul de comenzi online care a crescut, digitalizarea am făcut-o din investiţii proprii lucrăm la ea. (...) În ceea ce priveşte asistenţa clientului, avem un chat cu care putem vorbi cu clienţii – sigur, telefonul este de bază -  dar avem şi un chat şi totdeauna la capătul chatului este un consultant de vânzări, nu este un robot”, a adăugat reprezentanta Sensodays.ro.
Parteneri ai  videoconferinţei News.ro - FOCUS pe HR - HR în vreme de COVID sunt BestJobsFan CourierPhilip Morris RomâniaSensoDays şi Up România. Parteneri media sunt Profit News TV şi Klarmedia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.