Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă, miercuri, că s-au făcut verificări în teren pe şantierul lotului 1 Glina – Vidra, unde stadiul lucrărilor este 60%. Au fost găsiţi 180 de muncitori, 104 utilaje şi peste o sută de camioane. Ded asemenea, s-au făcut verificări pe lotul 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: CNAIR anunţă că s-au făcut verificări şi pe lotul 2.

”Verificări pe şantierul lotului 2 Vidra - Bragadiru, parte a Autostrăzii A0 - Sector sud. În şantier sunt mobilizaţi un număr de 163 de muncitori şi 181 de utilaje”, a transmis CNAIR.

Potrivit companiei, antreprenor este Alsim Alarko Sanayi Tesisleri Ve Ticaret AS, iar stadiul lucrărilor este de 72,55%.

Valoarea contractului pentru cei 16,30 km este 750,85 milioane de lei, fără TVA.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Verificări pe şantierul lotului 1 Glina - Vidra, parte a Autostrăzii A0 - Sector sud”, anunţă, miercuri, CNAIR, pe pagina de Facebook.

Compania precizează că se lucrează la drum (umplutură la corpul drumului; strat de formă din balast; fundaţie din balast; şanţuri din beton; fundaţie superioară din balast stabilizat cu ciment), la structuri, poduri şi pasaje, dar şi la podeţe şi parcări.

”În şantier sunt mobilizaţi un număr de 180 de muncitori, 104 utilaje şi 102 autocamioane. Stadiu actual: 60%”, a mai transmis compania.

Proiectul, în lungime de aproape 17 kilometri, este realizat de Alsim Alarko Sanayi Tesisleri Ve Ticaret AS, valoarea contractului fiind 830,68 milioane de lei, fără TVA.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.