Tichetul de masă electronic de la Up România are în premieră şi o platfromă SMS, menită să informeze utilizatorul în timp real despre tranzacţiile efectuate şi soldul rămas pe card, anunţă compania, într-un comunicat transmis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deţinătorul unui card de masă Cheque Dejeuner va fi astfel informat cu privire la data de alimentare a contului său şi valoarea tichetelor din cont, precum şi valoarea tichetelor rămasă în cont după fiecare plată efectuată cu cardul.

Pe lângă serviciul SMS, cardul Up va beneficia şi de o aplicaţie telefonică care se va putea descărca în curând de pe App Store sau Google Play. Odată instalată, aplicaţia Up Mobile permite consultarea soldului de pe card, data alimentării şi valoarea tichetelor de masă. 

„Pentru angajaţi care iubesc tehnologia, care fac în general plăţi online sau cu cardul şi nu au bani cash asupra lor, cardul de masă este o modalitate modernă prin care îşi pot plăti masa de prânz. Un mare avantaj al tichetului de masă electronic este că acesta permite folosirea unor fracţii din valoarea unui tichet, fără a pierde însă controlul asupra tranzacţiilor efectuate”, a declarat directorul general al Up România, Elena Pap.

Totodată, cardul de masă al companiei are ca suport şi o platformă online – Up Online – unde beneficiarul îşi poate crea foarte simplu un cont online. Odată creat, poate face operaţiuni consultative, precum interogare de sold, istoricul tranzacţiilor, numărul, valoarea şi valabilitatea tichetelor de masă, reţeaua de magazine partenere. Activarea sau blocarea cardului sunt acţiuni operaţionale care pot fi efectuate din contul online.

Tichetul electronic de masă beneficiază de aceleaşi avantaje fiscale ca şi tichetul pe hârtie, şi anume, scutirea de la plata taxelor social-salariale, deductibilitate la plata impozitului pe profit, precum şi un cost pentru angajator cu aproximativ 40% mai mic, comparativ cu aceeaşi sumă sub formă de numerar.

Pentru magazinele partenere, tichetele de masă electronice aduc decontarea imediată a sumelor utilizate.

Up este un grup internaţional care comercializează produse şi servicii sub diferite forme: cecuri, carduri sau aplicaţii mobile în 17 ţări. În 2015, grupul Chèque Déjeuner a devenit Up. În România mai emit tichete de masă şi Sodexo şi Edenred.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.