Pe măsură ce preluarea de către UBS a fostei bănci rivale elveţiene Credit Suisse se apropie de finalizare, apar detalii despre cum va arăta noua bancă formată în urma fuziunii, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UBS lucrează la separarea de grup a diviziei elveţiane a Credit Suisse şi pentru ca actualul şef al acesteia, Andre Helfenstein, să o conducă, a informat duminică publicaţia NZZ am Sonntag.

Ziarul elveţian a citat o sursă care a afirmat că UBS a venit cu ideea unei spin-off, pe care a considerat-o iniţial ”exclusă”, pe fondul presiunii publice şi politice tot mai mari.

Directorii UBS au spus în mod repetat că toate opţiunile sunt încă pe masă în ceea ce priveşte afacerile Credit Suisse pe piaţa internă.

Potrivit NZZ, multe surse că au confirmat că fostul co-şef al diviziei globale de gestionare a averilor a UBS, Tom Naratil, se va alătura băncii, după ce a demisionat în octombrie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.