Twitter ar putea deveni mai receptivă la oferta de preluare făcută de Elon Musk, după ce miliardarul a dezvăluit că şi-a asigurat o finanţare de 46,5 miliarde de dolari, a informat duminică The Wall Street Journal (WSJ), transmite CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Era aşteptat ca Twitter să respingă oferta, după ce consiliul de administraţie a adoptat o aşa-numită regulă pentru acţionari a ”pastilei otrăvitoare”,  pentru a evita o potenţială preluare ostilă.

Dar directorii reexaminează acum oferta şi este mai probabil să încerce să negocieze, a spus ziarul, citând persoane familiarizate cu chestiunea.

Situaţia se mişcă rapid, iar cele două părţi urmau să se întâlnească duminică pentru a discuta propunerea de 43 de miliarde de dolari a lui Musk, a relatat publicaţia WSJ.

Un purtător de cuvânt al Twitter a refuzat să comenteze.

Se pare că gigantul reţelelor sociale încă lucrează la estimarea propriei valori. Directorii ar putea insista, de asemenea, pe garanţii, cum ar fi ca Musk să acopere protecţiile de despărţire, în cazul în care înţelegerea eşuează.

Twitter urmează să raporteze cele mai recente rezultate financiare joi şi era aşteptat să analizeze oferta atunci.

De asemenea, directorii ar putea discuta despre oferta de preluare la începutul săptămânii, au spus sursele.

Potrivit WSJ, Twitter ar putea indica că este deschisă şi altor ofertanţi sau să negocieze cu Musk anumiţi termeni.

Musk a spus că nu va schimba oferta sa iniţială.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.