CFR Călători suplimentează, de Rusalii, numărul vagoanelor pentru trenurile de pe rutele cele mai solicitate, iar luni, pe 20 iunie, vor circula în plus două trenuri, de la Baia Mare şi de la Bistriţa Nord, ambele către Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, trenul din Baia Mare pleacă la 17:02 şi ajunge la 21:08 la Cluj-Napoca, iar cel din Bistriţa Nord, cu plecare la 17:26, ajunge la destinaţie la 20:48.

Compania feroviară de transport recomandă călătorilor să-şi cumpere bilete din timp pentru a evita aglomeraţia de la casa de bilete din ziua plecării.

Luni, în a doua zi de Rusalii, care este liberă pentru angajaţi, vor fi disponibile doar două agenţii de voiaj CFR  Călători, cea din Complexul Comercial Galeriile Titan (între orele 09:00-21:00) şi din Carrefour Colentina, deschisă până la ora 22:00.

De vineri, 17 iunie, cei care doresc să meargă în vacanţă în Grecia pot călători cu trenul pe ruta Bucureşti - Sofia (Bulgaria) - Salonic (Grecia), până pe 4 septembrie, plecările fiind programate în fiecare vineri, iar întoarcerea în Bucureşti este duminica.

Un bilet pentru o călătorie dus costă circa 45 euro la un vagon clasa a 2-a, la vagon cuşetă de şase locuri preţul este de 52,1 euro, iar la vagon de dormit cu trei locuri ajunge la 58,5 euro.

Călătorii îşi pot cumpăra biletele din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.