CNAIR a anunţat joi că a desemnat câştigătorul pentru proiectarea şi execuţia drumului de legătură Autostrada A1 Arad - Timişoara - DN 69, contract de 190 milioane lei, fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Joi, 7 ianuarie 2021, a fost stabilit rezultatul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect 'Proiectare şi Execuţie Drum de Legătură Autostrada A1 Arad - Timişoara - DN 69'. Ofertantul desemnat câstigator este Todini Costruzioni Generali S.p.A., cu preţul de 189.571.920 lei fără TVA”, a informat CNAIR.

Durata de execuţie a contractului este de 24 luni, din care 6 luni perioadă de proiectare şi 18 luni perioadă de execuţie a lucrărilor. Perioada de garanţie a lucrărilor este de 84 de luni.

”Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă în cel mai scurt timp, după îndeplinirea formalităţilor legale privind elaborarea si avizarea contractului”, arată CNAIR. 

Traseul drumului de legătură are o lungime de 10 km şi începe cu circa 300 m înaintea intersecţiei existente dintre drumurile DJ 692 si E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier si se dezvolta pe directia Nord-Est spre Autostrada A1. Clasa tehnică a drumului de legatura este II, iar viteza de proiectare este de 100 km/h.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.