TikTok a depăşit, în ultimele luni ale anului, domeniile unor companii precum Google şi Facebook, pentru a deveni cel mai vizitat domeniu web.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anul trecut, cele mai populare domenii web la nivel global au aparţinut, în ordine, de Google, Facebook, Microsoft, Apple, Netflix şi Amazon. Acum, toate acestea au fost depăşite de TikTok.com.

Conform măsurătorilor făcute de Cloudflare, per ansamblu, TikTok.com a fost cel mai popular domeniu web în perioada august - decembrie 2021.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

TikTok a început să cocheteze cu primul loc încă din luna februarie şi a continuat să o facă în lunile care au urmat. Însă, pe atunci, TikTok ajungea sporadic pe primul loc, câte o zi, după care era din nou depăşit.

Începând cu luna august, TikTok s-a aflat pe primul loc în topul domeniilor web la nivel global în majoritatea zilelor. Au existat şi perioade în care TikTok a făcut rocada cu Google, însă domeniul platformei sociale chinezeşti a dominat lupta.

Performanţa este cu atât mai notabilă pentru TikTok cu cât în dreptul Google sunt contorizate toate serviciile companiei care folosesc domeniul google.com, precum Maps, Photos, News şi altele.

În ceea ce priveşte strict platformele sociale, dincolo de performanţa TikTok, cea mai notabilă schimbare faţă de anul trecut este trecerea twitter.com pe locul 4, după ce a depăşit instagram.com.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.