Automobilul Model 3 al Tesla a obţinut rating de 5 stele din partea agenţiei pentru siguranţa traficului din Statele Unite, NHTSA, în urma testelor standard la care sunt supuse vehiculele în această ţară, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agenţia a investigat coliziunile în care au fost implicate automobile fabricate de Tesla, ceea ce a ridicat semne de întrebare legate de sistemul auto-pilot folosit de producătorul de automobile electrice.

Instituţia a introdus programul evaluării de 5 stele pentru siguranţa vehiculelor în 1993, iar automobilele Model X şi Model S ale Tesla, care au format obiectul a cel puţin o investigaţie a NHSTA, au primit în trecut rating maxim.

Acest rating oferă informaţii referitoare la protecţia în cazul unei coliziuni şi siguranţa la rostogolire a vehiculelor noi.

Tesla a avut probleme cu respectarea ţintelor de producţie pentru automobilele de serie Model 3, iar acest fapt a avut impact asupra acţiunilor companiei. Tesla a recunoscut recent că sunt probleme cu livrările şi a promis că va elimina întârzierile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.