După producerea atentatelor din Belgia, Tarom a anulat sau redirecţionat zborurile către Bruxelles, astfel încât pasagerii care au bilete către şi dinspre această destinaţie vor fi acceptaţi, fără costuri suplimentare, pe zborurile Tarom spre şi dinspre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt şi Munchen, a anuţat, miercuri, compania, într-un comunicat transmis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aeroportul din Bruxelles rămâne închis în continuare, iar  zborurile RO 371/372 si RO 373/ 374 Bucureşti – Bruxelles- Bucureşti, de astăzi, 23 martie, au fost anulate.

Pasagerii care deţin bilete Tarom pentru această destinaţie, sau care doresc să se reîntoarcă în România, vor fi acceptaţi fără costuri suplimentare pe zborurile Tarom spre şi dinspre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt şi Munchen.

Până acum, o parte din pasagerii spre şi dinspre Bruxelles au fost redirecţionaţi pe zborurile TAROM RO363/364 Bucureşti – Amsterdam şi retur de astăzi. Tarom a majorat capacitatea pentru cele două zboruri de astăzi, pentru destinaţia Amsterdam, care vor fi operate de o aeronavă  Airbus A310,  cu o capacítate de 209 locuri.

Operatorul aerian a instalat, temporar, un punct de lucru în Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam, în fata liniei 12-13 de check–in. Totodată, pune  la dispoziţia pasagerilor din străinătate numerele de telefon ale reprezentanţilor Tarom de la Bruxelles (0032479309981)  si Amsterdam (0032473841576), pentru situaţii de urgenţă .

Tarom se află în legătură permanentă cu Celula de Criză a Ministerului Afacerilor Externe al României  (MAE) şi cu reprezentanţii ambasadelor României la Haga şi în Belgia.

MAE a pus la dispoziţia cetăţenilor români o linie telefonică de urgenţă, cu număr de apelare 1771 de pe teritoriul belgian. Pentru apelurile din afara Belgiei, a fost anunţat numărul de telefon de urgenţă +32 78 15 1771.

Două explozii au avut loc, marţi dimineaţă, la terminalul plecări al aeroportului din Bruxelles.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.