100 de ansambluri rezidenţiale din toată ţara sunt scoase la vânzare, în perioada 1 – 8 martie 2017, la prima ediţie a Târgului Imobiliar Online din România – TIOR, lansat de portalul DezvoltatorImobiliar.ro, care estimează un număr de peste 200.000 vizitatori ai târgului, o cifră incomparabil mai mare cu orice târg imobiliar clasic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul TIOR a venit odată cu observarea modalităţilor în care clienţii aleg să îşi achiziţioneze o locuinţă, anunţă organizatorii.

Studiile de piaţă ImoResearch, realizate de DezvoltatorImobiliar.ro, au arătat că 97% dintre respondenţi folosesc internetul atunci când vor să cumpere o locuinţă. În plus, multe persoane accesează site-urile de imobiliare de acasă, atât de pe laptop, cât şi de pe tabletă sau telefon.

”Prima ediţie TIOR a stârnit un interes enorm din partea dezvoltatorilor imobiliari, chiar înainte de lansarea oficială, iar primele standuri au fost deja rezervate. Printre principalele avantaje ale expozanţilor se numără costurile reduse cu 50% faţă de un târg clasic sau expunerea uriaşă pe cel mai folosit canal de comunicare - mediul online”, a declarat directorul de marketing al DezvoltatorImobiliar.ro, Adriana Gheorghe.

Programul târgului va fi între orele 10.00 - 20.00, deci acelaşi ca al unui târg clasic, numai că totul se va desfăşura online, din faţa laptopului, a tabletei sau a telefonului.

Astfel, ”vizitatorii scapă de aglomeraţia de la stand, de timpul petrecut în trafic şi de căutarea locului de parcare. Vor avea toate informaţiile într-un singur loc fără a plăti nicio taxă de intrare”, mai spun organizatorii.

Pentru cele 100 de ansambluri din toată ţara, prezente la târg, au fost făcute tururi virtuale, filmări aeriene, prezentări video, dar şi clasicele materiale de promovare în format electronic - flyere, pliante sau mape de prezentare.

TIOR se lansează pe 1 martie 2017, va fi deschis timp de 8 zile, şi va fi disponibil în secţiunea Târgului Imobiliar Online pe site-ul www.DezvoltatorImobiliar.ro, la adresa https://www.dezvoltatorimobiliar.ro/targul-imobiliar-online. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.