Autorităţile de reglementare a siguranţei auto din SUA au declarat vineri că investighează dacă o rechemare din 2020 a Ford Motor, a 1,7 milioane de vehicule, pentru ruperea prematură a unor furtunuri la sistemul de frână din faţă, este adecvată, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi (NHTSA) deschide o investigaţie privind rechemarea a 1,7 milioane de maşini Ford din SUA, modele din 2013-2018, Fusion şi Lincoln MKZ, după ce a primit 50 de plângeri potrivit cărora au apărut defecţiuni ale furtunului de frână pe faţă.

În 2020, Ford a rechemat în Statele Unite 488.000 de vehicule Ford Edge şi Lincoln MKX, pentru defecţiuni ale furtunului de frână.

Ford a spus că va coopera cu ancheta NHTSA.

Administraţia a spus că multe plângeri au raportat că furtunurile de frână se rup, pierd lichid de frână, iar aceste defecţiuni apar cu o avertizare mică sau deloc.

Agenţia de siguranţă a spus că are cunoştinţă de un presupus accident ca urmare a unui furtun de frână defect.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.